Burse - Fonduri mutuale

Emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi. Despre posibila includere în 2022 a unor noi acţiuni în indicele FTSE, perspective şi randamente. Vlad Podea, BT CP: Tendinţa de listări se va menţine şi în 2022

Emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi. Zilnic de la 9.30 pe zf.ro şi facebook/zf

Autor: Liviu Popescu

05.01.2022, 08:25 665

Pe 4 ianuarie 2022, la Emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi, un analist al uneia dintre cele mai mari societăţi de brokeraj de la Bursa de la Bucureşti a vorbit despre posibila includere a unor noi acţiuni pe lista britanicilor de la FTSE Russell în anul 2022, perspectivele pentru acest an, politica de dividende a unor companii cât şi despre lecţiile din 2021.

Vlad Podea, equity analyst al BT Capital Partners, societate de brokeraj parte a grupului financiar care include cea mai mare bancă din România, a fost prezent marţi la emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi. Interviul integral poate fi urmărit pe zf.ro, pagina de Facebook şi canalul de YouTube ale ZF.

„Nu întrevedem deo­cam­dată o încetinire a activităţii pe piaţa locală de capital, cel puţin pe baza intenţiilor companiilor şi a numărului de plasamente recent încheiate. Putem spune că tendinţa aceasta se va menţine în viitorul apropiat, cel puţin. Evoluţia din 2021 ar fi greu de replicat în 2022 pentru că anul care a trecut a încorporat şi un oarecare efect de bază, după anul 2020 în care pandemia şi măsurile de combatere au afectat pieţele. Evoluţia de pe parcursul anului 2021 poate fi pusă pe seama revenirii economice, spune Vlad Podea.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO