Burse - Fonduri mutuale

Emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi. Dragoş Mesaroş, Goldring: Recomandarea pentru un investitor este să aştepte rezultatele alegerilor din SUA şi raportările pe T3/2020. Să nu cumpere acum acţiuni

Emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi. Zilnic de la 9.30 pe zf.ro şi facebook/zf

Autor: Liviu Popescu

13.10.2020, 18:30 162

Dragoş Mesaroş, director de tranzacţionare al Goldring, societate de brokeraj cu 502 mil. lei intermediate de la începutul anului 2020, recomandă „aşteptare“ în strategia de achiziţie de acţiuni întrucât rezultatul alegerilor din SUA, dar şi raportările financiare pe T3/2020 vor mişca indicii bursieri.

„În momentul de faţă recomandarea către in­vestitori este să aştepte şi să vadă în principal re­zultatul alegerilor din SUA. Dacă Trump va câştiga, va fi o creştere pe termen scurt pe bursa din SUA, ceea ce se va reflecta şi în restul pieţelor. Dacă va câştiga Biden, vom avea o scădere în prima fază urmată de o creştere. Dar în acelaşi timp aş vrea să văd şi rezultatele pe T3 care să confirme revenirea economică. Cu toţii ştim cum a fost T2“, spune Dragoş Mesaroş la emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO