Burse - Fonduri mutuale

Emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi. Lucian Isac, Estinvest: Investitorii, orientare spre acţiuni care stau bine pe analiză fundamentală. Bancar şi energie, sectoare nelipsite din portofoliu

Autor: Liviu Popescu

02.09.2020, 18:05 170

Estinvest permite deschiderea conturilor online, fără semnătură electronică, iar confirmarea se face printr-o sesiune video live. Desigur şi varianta clasică, prin semnarea documentelor contractuale, rămâne în picioare.

Lucian Isac, director general al societăţii de brokeraj Estinvest, consideră că investitorii de la bursa românească ar trebui să se orienteze spre acţiunile care stau bine pe partea de analiză fundamentală, deci să nu tranzacţioneze în funcţii de emoţii, şi de asemenea să ia în calcul rezultatele financiare şi multiplul de tranzacţionare PER (price earning ratio - n. red).

„Categoric nu trebuie să lipsească domeniul bancar din construcţia unui portofoliu, energie cu atât mai mult întrucât ştim cu toţi că bursa româ­nească are multiplii de tranzacţionare sub nivelurile celor de pe pieţele externe“, spune Lucian Isac la Emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi. Prin pris­ma rezultatelor financiare la S1/2020, acţiunile de la bursa românească au ajuns printre cele mai subevaluate din regiune.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO