Burse - Fonduri mutuale

Emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi. Mircea Iliescu, investitor la Bursă: Cele mai mari deţineri din portofoliu, la AROBS, TeraPlast şi SafeTech

Emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi. Zilnic de la 9.30 pe zf.ro şi facebook/zf

Autor: Eduard Ivanovici

22.03.2022, 07:37 1595

♦ Am ieşit de la Norofert, despre care cred că are şanse mai mici de creştere accelerată ♦ Cele patru companii au randamente cuprinse între minus 3,4% şi plus 4,4% în 2022. Indicele BET, scădere de 2,4% de la începutul anului.

Investitorul Mircea Iliescu, fondator al plat­formei BVBescu.ro, a spus în timpul ZF Deschiderea de Astăzi din 21 martie că portofoliul său de investiţii – format în cea mai mare parte din TeraPlast, SafeTech şi Arobs – are un randament apropiat de zero în urma corecţiilor generate de războiul ruso-ucrainean.

„A apărut AROBS în portofoliu şi a ieşit Norofert. Am în continuare TeraPlast, dar l-am recumpărat după ce l-am vândut. Am adăugat în porto­foliu în urma corecţiilor generate de războiul din Ucraina. Am o medie destul de confortabilă, cred că sunt aproximativ pe zero în momentul de faţă. Patru sau cinci companii sunt acum în portofoliu. Cea mai mare expunere ar fi pe TeraPlast, SafeTech şi AROBS“, adaugă Mircea Iliescu.

Producătorul de materiale de construcţii TeraPlast (TRP), compania de securitate cibernetică SafeTech (SAFE) şi grupul IT Arobs Transilvania Software (AROBS) înregistrează de la începutul anului randamente de minus 3,5%, plus 2%, respectiv minus 3,4%, luând în calcul evoluţia de ieri, la ora 12:30.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO