Burse - Fonduri mutuale

Emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi. Monica Cadogan, CEO Vivre: Ne-am finanţat planurile de business prin bursă. Pe viitor ne uităm mai degrabă la finanţare prin obligaţiuni, decât la o listare de acţiuni

Zilnic de la 9.30 pe zf.ro şi facebook/zf

Autor: Liviu Popescu

08.09.2020, 18:15 206

De la listarea obligaţiunilor Vivre Deco din 10 aprilie 2020 şi până pe 7 septembrie 2020, lichiditatea pe aceste instrumente este de 622.000 lei.

Monica Cadogan, CEO Vivre Deco, retailer online de mobilă şi decoraţiuni cu obligaţiuni de 3,5 mil. euro listate la Bucureşti, spune că finanţarea prin bursă a susţinut planurile companiei, fiind un test având în vedere că este prima oară când apelează la meca­nismele pieţei de capital, şi că pe viitor ia în calcul mai degrabă o astfel de finanţare decât o listare de acţiuni.

„Considerăm finanţarea ca fiind un succes întrucât am fost la prima astfel de operaţiune prin bursă, iar compania era un fel de necunoscută pentru investitori. O companie atât de tânără ca Vivre, care are 8 ani de activitate, din care ultimii patru sunt cu volume mai mari, a putut să vândă o poveste care se întinde pe următorii cel puţin cinci ani“, spune Monica Cadoga, la emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO