Burse - Fonduri mutuale

Emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi. Nici nu a început bine vara că investitorii deja au plecat în vacanţă. Radu Cojoc, Goldring: Pe MedLife sunt tranzacţii mai mari ca de obicei

Autor: Eduard Ivanovici

11.06.2021, 08:30 336

Cu tranzacţii bursiere de sub 35 de milioane de lei în ultimele şapte şedinţe, adică la jumătate faţă de media anului, investitorii de la bursa de la Bucureşti par a fi intrat deja în vacanţa de vară.

Aceeaşi observaţie o are şi un broker în cadrul emisiunii ZF Deschiderea de Astăzi, însă, adaugă el, tranzacţii mai mari ca de obicei au putut fi înre­gistrate în cazul furnizorului de servicii medicale private MedLife (M). Iar aceste tranzacţii sunt însoţite şi de creşteri peste piaţă, ceea ce ar putea trăda şi prezenţa unui investitor mare, posibil chiar un fond de pensii.

„Piaţa a intrat într-o oarecare adormire, volumele au scăzut destul de mult în ultimele săptămâni, însă pe MedLife am văzut destul de multe tranzacţii spre sfârşitul şedinţei (din 9 iunie – n. red.), influenţate probabil de acele anunţuri de achiziţii venite în ultimele zile. Investitorii au speranţa că acestea vor aduce speranţe pozitive şi asupra raportărilor“, spune Radu Cojoc, broker al Goldring.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO