Burse - Fonduri mutuale

Emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi. Ninel Macarie, CEO GoCab Software: Am semnat contracte cu mai multe societăţi pentru a face un serviciu B2B cu şoferii de taxi

Emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi. Zilnic de la 9.30 pe zf.ro şi facebook/zf

Autor: Eduard Ivanovici

10.12.2021, 00:05 196

♦ În august, GoCab a atras 7,4 mil. lei de la investitori.

GoCab Software (simbol bursier CAB), companie care dezvoltă şi operează aplicaţii utilizate în servicii de taximetrie, care a încheiat un plasament privat de 7,4 mil. lei în august 2021, intenţionează să dezvolte suita de aplicaţii pe care o deţine prin implemen­ta­rea unor module noi, care să fa­ciliteze şi să automatizeze pro­ce­sele utilizate în activitatea taxiurilor.

„Pot spune că GoCab are intenţia şi deja a semnat con­tracte cu mai multe societăţi pentru a face un serviciu B2B cu şoferii, acesta fiind scopul cu PayByFace (sistem facial de plată - n. red.). Sunt foarte multe idei pe care le vom pune în practică anul viitor. Şoferul va avea de câştigat din orice serviciu“, a afirmat Ninel Macarie, CEO şi cofondator al GoCab în timpul celei mai recente ediţii ZF Deschiderea de Astăzi.

Între timp, unul dintre proiectele pe care compania intenţionează să le implementeze constă în reducerea combustibilului utilizat de şoferi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO