Burse - Fonduri mutuale

Emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi. Răzvan Raţ, BRK Financial Group: Pentru final de an lucrăm la două emisiuni de obligaţiuni. Plasamentul privat la Cellini, încheiat. Listarea, în curând

Emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi. Zilnic de la 9.30 pe zf.ro şi facebook/zf

Autor: Liviu Popescu

22.09.2020, 18:30 253

Chronostyle International, operator al lanţului Cellini, plăteşte 7% pe an pentru emisiunea de obligaţiuni de 1,6 mil. euro.

BRK Financial Group, societate de brokeraj cu tranzacţii de 785 mil. lei intermediate anul acesta, lucrează în prezent la două emisiuni de obligaţiuni pe care să le listeze la Bursa de la Bucureşti pe final de an, una a lanţului de bijuterii Cellini, de aproximativ 7 mil. lei (1,6 mil. euro) iar alta de 3 mil. euro.

„Pentru final de an lucrăm la două emisiuni de obligaţiuni şi suntem în discuţii cu mai multe societăţi. La Chronostyle International, operator al lanţului Cellini, urmează listarea întrucât plasamentul privat a fost subscris. Cealaltă emisiune, pe final de an“, spune Răzvan Raţ la emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO