Burse - Fonduri mutuale

Emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi. Simtel intră în zona de producţie, predicţie şi vânzare de energie. Iulian Nedea, CEO: Aşteptarea mea este ca în 2022 să atingem cifrele prognozate pentru anul 2024

Emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi. Zilnic de la 9.30 pe zf.ro şi facebook/zf

Autor: Tibi Oprea

20.01.2022, 07:25 676

♦ Stocarea de hidrogen, vânzarea de componente fotovoltaice şi staţiile de încărcare maşini electrice, alte noi linii de business.

Iulian Nedea, unul dintre cei trei cofondatori şi CEO-ul Simtel Team (simbol bursier SMTL), spune că achiziţia a 51% din ANT Power Energy de la finele anului trecut deschide o nouă linie de business pentru compania de inginerie şi tehnologie prezentă la Bursa de Valori Bucureşti de puţin peste jumătate de an.

„Ei fac predicţii de energie pentru a doua zi pentru parcuri fotovoltaice şi eoliene. De asemenea, fac vânzare de energie, vânzare-cumpărare de certificate verzi, vânzare de energie intraday. Astfel, cu ceea ce aveam deja până acum, adică men­tenanţă, acest lucru ne duce într-o soluţie completă – producţia, predicţia de energie pentru a doua zi, vânzarea de energie şi mentenanţa”, a spus Iulian Nedea în timpul emisiunii ZF Deschiderea de astăzi din 19 ianuarie 2021.

CEO-ul Simtel mai spune că producţia de energie va începe în 2022, iar primul proiect va fi lângă Slatina, la Pleşoiu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO