Burse - Fonduri mutuale

Emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi. Vlad Popescu, CEO Norofert: Din primăvară vom avea primele rezultate pe piaţa americană. Pentru 2022, investiţii record de 2,5 mil. euro

Emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi. Zilnic de la 9.30 pe zf.ro şi facebook/zf

Autor: Eduard Ivanovici

07.03.2022, 08:40 1825

♦ CEO-ul se declară optimist cu privire la acest an agricol.

Primăvara anului 2022 i-ar putea aduce conglomeratului agroalimentar Norofert (simbol bursier NRF) primele venituri de pe piaţa din Statele Unite, spune Vlad Popescu, CEO şi acţionar majoritar al principalului producător român de inputuri organice, prezent în timpul ediţiei din 4 martie a emisiunii ZF Deschiderea de Astăzi.

„Nu ne-am aşteptat la rezultate pe loc. În momentul acesta am trimis lotul de marfă pentru magazinul online şi aşteptăm în scurt timp omologarea pentru această gamă de produse. Sperăm că din această primăvară vom avea primele rezultate. Aşteptările noastre sunt pentru o construcţie solidă în timp în SUA“, afirmă Vlad Popescu.

Producătorul de îngrăşăminte organice şi pesticide ecologice esti­mează un profit net de 10,1 mil. anul acesta, cu 23,2% peste rezultatul din 2021, şi afaceri de 67,5 mil. lei, în creştere cu 31,1% de la an la an.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO