Burse - Fonduri mutuale

Erata: Daniel Pandele, acţionar cu 40% la Doraly Mall, a cumpărat un pachet de 0,25% din acţiunile dezvoltatorului imobiliar Impact pentru suma de 1,9 mil. lei

Erata: Daniel Pandele, acţionar cu 40% la Doraly Mall, a...

Autor: Tibi Oprea

30.03.2021, 17:51 472

ZF a transmis în mod eronat că Danielis Star Company SRL, firmă deţinută integral de omul de afaceri Daniel Pandele, care deţine printre altele şi 40% din Doraly Mall SRL, a vândut pe 29 martie un număr de 654.152 acţiuni la dezvoltatorul imobiliar Impact Developer & Contractor (simbol bursier IMP) la preţul de 2,88 lei pe unitate. În realitate, Danielis Star Company a cumpărat acest pachet.

Potrivit calculelor realizate de ZF, acţiunile cumpărate au reprezentat 0,25% din capitalul social, iar valoarea tranzacţiilor a fost de circa 1,9 mil. lei.

Expo Market Doraly este unul dintre cele mai mari parcuri comerciale cu spaţii dedicate comerţului angro, cash&carry şi retail, situat în comuna Afumaţi (jud. Ilfov).

Acţiunile IMP înregistează o creştere de 54,3% de la începutul anului, pe fondul unor tranzacţii de 779,1 mil. lei, arată datele BVB.

Compania este controlată în proporţie de 59,4% de omul de afaceri Gheorghe Iaciu, în timp ce Adrian Adrici deţine 16% din acţiuni.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO