Burse - Fonduri mutuale

Evenimente importante pe bursă

Evenimente importante pe bursă
10.10.2011, 00:00 277

Săptămâna trecută

  • Consorţiul format din BCR, Intercapital Invest şi Swiss Capital a depus săptămâna trecută singura ofertă pentru intermedierea operaţiunii prin care statul vrea să vândă pe bursă 15% din acţiunile Transelectrica.

  • Dorina Danielescu, fost procuror-şef al DIICOT, este noul preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor (ANRP), instituţie responsabilă de despăgubiri în valoare de miliarde de euro.

  • Ministerul Transporturilor aşteaptă până pe 17 octombrie ofertele brokerilor interesaţi să intermedieze listarea la bursă a unui pachet de 20% din acţiunile Tarom, cel mai mare operator aerian din România.

Săptămâna aceasta

  • Acţiunile BRD SocGen , la care acţionarul majoritar SocGen a cumpărat în ultimele săptă­mâni pachete importante din capit­a­lul băncii. Vineri francezii au achizi­ţio­nat 0,28% din capital în schimbul sumei de 5,3 mil. euro.

  • Marţi este ultima zi în care investitorii pot să-şi vândă acţiunile în cadrul ofertei de preluare demarată la producătorul de ape minerale Lipomin Lipova (LIPO). Preţul oferit este de 2,0593 lei/titlu şi oferta se ridică la 1,3 mil. lei.

  • Producătorul american de componente Alcol deschide marţi sezonul de raportări financiare din SUA, aceasta fiind prima com­pa­nie americană importantă care-şi va anunţa rezultatele pe T3. În România se­zo­nul de raportări începe la finalul acestei luni.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO