Burse - Fonduri mutuale

EY face schema de bonusuri pentru directorii Romgaz pentru 159.000 de lei

EY face schema de bonusuri pentru directorii Romgaz...

Autor: Radu Bostan

13.07.2015, 00:05 881
Firma de consultanţă Ernst & Young (EY) va concepe un sis­tem de remunerare pe bază de performanţă pentru middle-managementul Romgaz (simbol bursier SNG), în pre­zent doar CEO-ul şi boardul producătorului de gaze natu­rale beneficiind de bonusuri pentru îndeplinirea ţintelor de profit.
 
EY va încasa 159.500 lei (fără TVA) de la Romgaz şi va avea la dispoziţie şase luni pentru a realiza studiul privind im­ple­mentarea unui sistem de management prin obiective şi a unei politici de remunerare pentru personalul de conducere al companiei. Categoria include aproape 50 de funcţii, de la in­gineri-şefi şi şefi de secţie din sucursale până la directorii de de­parta­mente şi directorii generali adjuncţi. Romgaz a primit nouă oferte din partea firmelor de consultanţă pentru acest stu­diu, pentru care alocase iniţial un buget de 850.000 de lei (fără TVA), arată un anunţ din Sistemul Electronic de Achi­ziţii Publice.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO