Burse - Fonduri mutuale

Fără tranzacţii cu acţiuni străine pe ATS de Paştele catolic

Fără tranzacţii cu acţiuni străine pe ATS de Paştele catolic

Autor: Roxana Pricop

05.04.2012, 00:00 146

Societatea de brokeraj Tradeville, principalul furnizor de lichiditate pentru acţiunile străine tranzacţionate pe sistemul alternativ al Bursei de Valori Bucureşti (BVB), a anunţat că vineri, 6 aprilie, şi luni,9 aprilie, nu va asigura cotaţii pentru acţiunile emise de Deutsche Telekom (simbol bursier DTE), Bayer (BAYN), E.ON (EOAN), SAP (SAP), Adidas (ADS), Danone (BN), Christian Dior (CDI), Heineken (HEIA), L'Oreal (OR), având în vedere că pe bursele unde sunt listate companiile nu se tranzacţionează în aceste zile când se sărbătoreşte Paştele catolic.

Tradeville este brokerul care a adus la tranzacţionare pe ATS cele nouă acţiuni străine şi urmează să aducă şi primele cinci acţiuni americane: Bank of America, Intel, Apple, Visa şi The Coca-Cola Company. În acest an, investitorii români au tranzacţionat acţiuni străine în valoare totală de 1,86 milioane de lei, cu un rulaj mediu zilnic de 28.000 lei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO