Burse - Fonduri mutuale

Finanţe personale. Ce potenţial de creştere mai au performerii anului 2020 la Bursă, adică TeraPlast şi MedLife?

Finanţe personale. Ce potenţial de creştere mai au...

Autor: Liviu Popescu

13.01.2021, 10:00 1168

Cu randamente de aproape 100% la Bursa de la Bucurşeti în anul 2020, TeraPlast Bistriţa şi MedLife au fost cele mai performante acţiuni din structura indicelui principal BET şi de aceea mulţi investitori se întreabă ce potenţial de creştere mai au acestea în continuare.

„Probabil nu şi-au epuizat cu totul acest potenţial, depinde foarte mult ce rezultate vor livra anul acesta – ce propuneri de bugete, ce distribuţii de dividende, ce proiecte. Toate acţiunile cu creştere foarte mare de anul trecut sunt companii dinamice, care au afişat rezultate bune, au avut diverse proiecte de achiziţii. Este foarte probabil să vedem o menţinere a acestui dinamism“, spune Robert Burlan, director de investiţii al Raiffeisen AM, la emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi.

El adaugă că în 2021 investitorii vor miza mai mult pe companiile ciclice, adică cele care au fost afectate anul trecut din perspectiva consumului, companii precum Petrom, Romgaz, Sphera Group.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO