Burse - Fonduri mutuale

Firebyte Games, raliu de 18% la Bursă după ce a anunţat participarea la dezvoltarea unui metavers. În ultimele 12 luni, acţiunile au minus 61%

Firebyte Games, raliu de 18% la Bursă după ce a...

Autor: Tibi Oprea

20.04.2022, 00:04 332

Firebyte Games (FRB), primul dezvoltator de jocuri pentru dispozitive mobile listat la Bursa de Valori Bucureşti, a anunţat că prin intermediul subsidiarei din Turcia, Firebyte Games Yazılım Ticaret Limited şirketicu, s-a decis participarea companiei în dezvoltarea unui metavers GameFi denumit „Age of Battles”, în sfera tehnologiei blockchain, împreună cu Polygon Studios şi IndiGG în calitate de investitori fondatori.

În urma raportului publicat marţi la BVB, acţiunile FRB înregistrau la ora 17.20 o creştere de aproape 18%, pe fondul unor tranzacţii de circa 120.000 de lei, potrivit datelor agregate de ZF. Compania transmite că proiectul „Age of Battles” va fi lansat pe blockchainul Polygon (MATIC). Platforma Polygon găzduieşte peste 7.000 de aplicaţii, are peste 2,7 milioane de utilizatori activi lunar, aceştia generând zilnic peste 3 milioane de tranzacţii.

Capitalizarea Platformei Polygon este de peste 10 miliarde USD. Metaversul „Age of Battles” (AOB) reprezintă o colecţie de jocuri de strategie încadrate într-un sistem „Free2Play” şi „Play2Earn” care vor fi disponibile atât în varianta dispozitivelor mobile cât şi PC. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO