Burse - Fonduri mutuale

Fondul de investiţii Broadhurst, condus de la Bucureşti de Andrei Siminel, cere vânzarea magazinului Cocor

Fondul de investiţii Broadhurst, condus de la Bucureşti de Andrei Siminel, cere vânzarea magazinului Cocor

Autor: Roxana Pricop

21.04.2016, 09:38 5803

Fondul de investiţii Broadhurst, condus de la Bucureşti de Andrei Siminel, cu participaţie de 13% din capitalul Cocor, a cerut vânzarea magazinului Cocor amplasat în centrul Capitalei convocând acţionarii companiei în adunarea generală extraordinară pe 23 mai pentru a aproba această tranzacţie.

Principalii acţionari ai Cocor sunt Liviu Ursan cu 14,8% din capital, Daniel Stoica (14,65%), fondul de investiţii Broadhurst Investments (13,32%), SIF Transilvania (10,24%) şi SIF Muntenia (10%).

Cele mai frumoase sate din lume. Destinaţii pitoreşti, îngheţate în timp, departe de zgomotul şi agitaţia marilor oraşe. Galerie FOTO spectaculoasă

Cel mai colorat maraton: cum arată Color Run de la înălţime. Galerio FOTO. VIDEO

Trebuie să încerci! Oaza din subteran: Cafenea, cinema 3D, restaurant la 120 de m adâncime. Galerie FOTO

Un loc rupt din altă lume şi alt timp. Galerie foto fabuloasă cu cel mai scump hotel de pe glob. Cum arată paradisul unde fiecare cameră a costat 7 milioane de dolari

Cocor SA Bucureşti a raportat pentru 2015 un profit de un milion de lei, cu 16,5% mai mare decât rezultatul de pe anul 2014. Veniturile companiei au fost de circa 13 milioane de lei în 2015, în scădere cu 1,2% faţă de veniturile pe care le-a a avut în anul precedent.

Magazinul Cocor a fost modernizat în urma unei investiţii de 25 mil. euro derulată în perioada 2008-2010, dar după redeschidere rezultatele au fost departe de aşteptări, iar compania a avut dificultăţi la rambursarea creditelor de investiţii.

Acţiunile Cocor s-au tranzacţionat cel mai recent la o cotaţie de 64 lei/unitate pe sistemul alternativ al bursei de la Bucureşti. La această cotaţie, capitalizarea bursieră a companiei este de 19,3 milioane de lei.

AFACERI DE LA ZERO