Fondul de investiţii RC2 vrea să dea acţionarilor 17 mil. euro pentru ieşirea de la Albalact

1 feb 2017 Autor: Liviu Popescu

Fondul de investiţii Reconstruction Capital II, care controla 25% din produ­cătorul de lactate şi brânzeturi Albalact (ALBZ), companie preluată de fran­cezii de la Lactalis în toamna anului 2016, propune să plătească ac­ţionarilor 17 milioane de euro, adică 85% din cât a înca­sat de la francezi pentru exitul din com­pania românească.
 
Ac­ţionarii vor primi o ac­ţiune cu o valoare nomi­nală de un euro pentru fiecare 8,685 de acţiuni deţinute la 23 februarie 2017, ceea ce înseamnă că preţul pentru o acţiune este de 0,115 euro. Informaţia a fost publicată pe site-ul oficial al Reconstruction Ca­pital II.
 
Decizia finală va fi luată de acţio­narii fondului de investiţii, care va ţinută pe 23 februarie. Cea mai recentă tranzacţie cu acţiuni RC2 afişa pe 30 ianuarie un preţ de 0,275 euro, în urcare cu 9% faţă de finele anului 2016.
 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 01.02.2017

 
Cuvinte cheie:
albalact
, fond de investitii
, actionari
, iesire
, companie
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide