Burse - Fonduri mutuale

Fondul Proprietatea spune că va rămâne listat la Londra chiar şi în cazul unui Brexit fără acord: Ar putea exista noi cerinţe de reglementare

Fondul Proprietatea spune că va rămâne listat la...

Autor: Liviu Popescu

13.09.2019, 08:02 254

Fondul Proprietatea deja aplică codul de guvernanţă corporativă al Asociaţiei Companiilor de Investiţii din Marea Britanie (AIC), care este mai strict decât cel din Romania.

Fondul Proprietatea (simbol bursier FP), emitent cu expunere la mai multe companii de importanţă strategică din România, spune că va rămâne listat la Bursa de la Londra chiar şi în eventualitatea unui Brexit fără acord, însă ar putea apărea unele cerinţe noi de regle­mentare.

„Certificatele de depozit (GDR-urile) vor rămâne listate la Bursa de la Londra (LSE) şi vor continua să fie tranzacţionate acolo. Fondul Proprietatea deja aplică codul de guvernanţă corporativă al Asociaţiei Companiilor de Investiţii din Marea Britanie (AIC), care este mai strict decât cel din România. Ar putea exista noi cerinţe de reglementare, cum ar fi unele rapoarte financiare suplimentare“, spune Johan Meyer, CEO al Franklin Templeton, administratorul fondului şi manager de fond, pentru ZF.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO