Burse - Fonduri mutuale

Fondurile Certinvest se pregătesc pentru achiziţii

Fondurile Certinvest se pregătesc pentru achiziţii

Autor: Roxana Pricop

10.07.2014, 00:04 439
Certinvest, cel mai mare administrator independent de fon­duri mutuale, cu active în gestiune de 234 milioane de lei, şi-a schimbat conducerea şi are în plan noi achiziţii în pe­rioa­da următoare.
 
„Am pus la punct o structură de management mai fle­xi­bilă care să acomodeze toate constrângerile legislative în per­s­pectiva unor achiziţii vizate de Certinvest în perioada ur­mă­toare. Astfel, Certinvest va continua procesul de extin­dere prin oferirea unor produse şi servicii financiare com­ple­mentare“, a declarat Eugen Voicu, acţionar majoritar al Cer­tin­vest şi fost preşedinte al societăţii.
 
Autoritatea de Supraveghere Financiară a aprobat recent noua structură de management a Certinvest. Com­pa­nia va fi condusă de o echipă de trei directori, formată din Horia Gustă, Daniela Vasile şi Radu Buzea.
 
De ase­me­nea, în noua formulă de organizare operaţiunile vor fi ges­tio­nate de un consiliu de administraţie care va fi format din Horia Gustă, Adrian Stanciu şi Dragoş Cabat.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO