Fostul secretar de stat Nicuşor Marian Buică, aprobat de consiliul de administraţie în funcţia de CEO al SIF Muntenia

22 nov 2017 Autor: Dan Grigore Ivan

Nicuşor Marian Buică, 42 de ani, a fost votat de consiliul de administraţie al SIF Mutenia (SIF4) în poziţia de director general al societăţii financiare. Nicuşor Marian Buică a ocupat timp de un an, în perioada martie 2013 - martie 2014, funcţia de secretar de stat în Ministerul Transporturilor, apoi pe cea de consilier ministru delegat pentru buget în cadrul Ministerului Finanţelor. 

Buică a revenit în poziţia de secretar de stat în 2015, însă de data aceasta la Ministerul Fondurilor Europene. Acesta a mai făcut parte de-a lungul timpului din consiliile de administraţie ale unor companii precum: SIF Muntenia, Swiss Capital, Loteria Română, Enel sau Dunapref. 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 22.11.2017

 
Cuvinte cheie:
sif
, administratie
, consiliu
, functie
, sif muntenia
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide