Franklin Templeton Investment Management şi Franklin Templeton Investments (Asia) au schimbat 5,2% din Purcari

25 apr 2018 Autor: Dan Grigore Ivan

Fondurile de investiţii Franklin Templeton Investment Management, cu sediul la Londra, şi Franklin Templeton Investments (Asia), localizat în Hong Kong , au schimbat, în data de 19 aprilie, un pachet de 1,04 milioane de acţiuni ale vinăriei Purcari, cea mai nouă listare de piaţa de capital de la Bucureşti. 

Astfel, acum Franklin Templeton Investments (Asia) figurează cu o deţinere de 5,2% din Purcari, în vreme ce fondul localizat în Marea Britanie nu mai are nicio acţiune în cadrul vinăriei. 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 25.04.2018

 
Cuvinte cheie:
Franklin Templeton
, Purcari
, actiune
, actiuni
, piata de capital
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide