Burse - Fonduri mutuale

Funcţionar ANAF reţinut pentru că a divulgat informaţii secrete

Funcţionar ANAF reţinut pentru că a divulgat...

Autor: Mediafax

10.07.2017, 00:00 1423

Un funcţionar de la Administraţia Finanţelor Publice Alba a fost reţinut, acuzat că a divulgat informaţii secrete, nedestinate publicităţii, care i-ar fi folosit unei persoane cercetate pentru şantaj, transmite corespondentul Mediafax. 

Potrivit unui comunicat de presă trimis, vineri, corespondentului Mediafax de Serviciul Judeţean Anticorupţie Alba, un funcţionar de la ANAF Alba a fost reţinut după ce a informat o persoană cercetată pentru şantaj că organele de cercetare penală au solicitat date privind anumite conturi bancare.

„În luna iunie 2017, suspectul M.N. a folosit informaţii nedestinate publicităţii, cunoscute în virtutea atribuţiilor de serviciu, pe care le-a divulgat unei persoane cercetate într-o altă cauză penală pentru comiterea infracţiunii de şantaj.

În acest sens, M.N. a informat persoana respectivă că organele de cercetare penală au solicitat date privind conturile bancare deţinute”, se arată în comunicat.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO