Burse - Fonduri mutuale

Furnizorul de energie electrică Alive Capital vine la Bursa de la Bucureşti şi vrea să atragă 10 mil. lei de la investitori printr-o emisiune de obligaţiuni. Dobândă de 8% pe an. Intercapital Invest, ales consultant autorizat

Furnizorul de energie electrică Alive Capital vine la...

Autor: Tibi Oprea

28.10.2020, 12:00 428

Alive Capital, furnizor de energie electrică şi de servicii integrate pentru actorii din piaţa de energie electrică, intenţionează ca în perioada imediat următoare să atragă 10 mil. lei printr-un plasament privat de obliga­ţiuni, cu o dobândă anuală de 8%, plătibilă semestrial, obligaţiuni pe care le va lista ulterior la la Bursa de Valori Bucureşti, potrivit unui comunicat de presă.

Fondurile atrase în urma plasa­mentului privat vor fi investite în zona de producere a energiei electrice din surse regenerabile şi în zona de suport tehnic al activităţilor de servicii inte­grate aferente producerii şi vânzării de energie electrică. Oferta de obligaţiuni se va adresa atât unui număr de 149 de investitori individuali, cât şi investito­rilor institu­ţionali.

„Scopul nostru de a excela în domeniile în care activăm - furnizare de servicii integrate, energie regenerabilă şi furnizare de energie electrică - poate fi realizat numai prin multă muncă, perseverenţă şi corectitudine. Întot­deauna urmărim să realizăm la standarde cât mai înalte şi în timp util activităţile noastre, cu scopul primor­dial de a satisface toţi clienţii şi de a dezvolta şi consolida relaţii de partene­riat de lungă durată cu aceştia“, spune Giacomo Billi, fondator şi CEO al companiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO