Gheorghe Iaciu ajunge la o deţinere de peste 50% din dezvoltatorul Impact Bucureşti prin achiziţia a încă 5% de la un investitor străin

16 iul 2018 Autor: Dan Grigore Ivan

Omul de afaceri Gheorghe Iaciu a ajuns la o deţinere de 53,98% din capitalul social al dezvoltatorului imobiliar Impact după ce ultima oară figura cu o expunere de 49,48%.

Totodată, Peter Elam Hakansson a ieşit din acţionariatul Impact după ce a vândut 5,07% din acţiuni, reprezentând peste 14 milioane de titluri. Miercuri s-au tranzacţionat peste 14 milioane de acţiuni ale dezvoltatorului imobiliar Impact, în urma a trei tranzacţii pe piaţa DEALS, la un preţ de 0,85 lei pe acţiune.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 16.07.2018

 
Cuvinte cheie:
bucuresti
, impact
, dezvoltator
, detinere
, achizitie
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide