Burse - Fonduri mutuale

Globalworth listează la Bucureşti obligaţiuni de 550 mil. euro, cea mai mare emisiune din istoria Bursei de la Bucureşti. "Ne aşteptăm ca interesul investitorilor pentru obligaţiunile Globalworth şi cele corporative în general, să se menţină la fel de ridicat."

PAPALEKAS aduce cea mai mare emisiune de obligaţiuni
private la Bucureşti.

PAPALEKAS aduce cea mai mare emisiune de obligaţiuni private la Bucureşti.

Autor: Liviu Popescu

27.07.2017, 00:05 387
Fondul de investiţii în imobiliare Globalworth, fondat de omul de afaceri Ioannis Papalekas, listează din 31 iulie la Bucureşti obligaţiunile de 550 mil. euro cu scadenţa pe cinci ani la o dobândă de 2,875% pe an, în cea mai mare emisiune de obligaţiuni a unei companii care activează în România din istoria bursei româneşti.
 
Emisiunea de obligaţiune depăşeşte „benchmarkul“ de o jumătate de miliard de euro pentru obligaţiunile private, fiind intermediată printre alţii şi de brokerul BT Capital Partners, parte a grupului financiar Banca Transilvania.
 
„Ne aşteptăm ca, odată cu listarea la Bursa de Valori Bucureşti, interesul investitorilor pentru obligaţiunile Globalworth şi cele corporative în general, să se menţină la fel de ridicat”, menţionează BT Capital Partners pentru ZF.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO