Burse - Fonduri mutuale

Grup Şerban Holding pregăteşte venirea la Bursa de la Bucureşti printr-un plasament privat intermediat de Tradeville. Listarea, până la final de 2021

Nicolae Şerban

Nicolae Şerban

Autor: Roxana Rosu

27.10.2021, 00:05 1332

♦ Societatea vrea să atragă 25 mil. lei de la investitori ♦ Ulterior încheierii plasamentului, planul este listarea pe AeRO ♦ Afaceri de 312 mil. lei în 2020 cu un profit net de 24 mil. lei.

Grup Şerban Holding, companie antreprenorială fondată de Nicolae Şerban, activă în mai multe domenii din agricultură, vrea să atragă 25 mil. lei de la investitori prin intermediul unui plasament privat intermediat de Tradeville şi să se listeze pe AeRO până la finalula cestui an. Fondurile atrase din plasamentul privat, programat pentru luna noiembrie, vor accelera planurile de dezvoltare ale companiei.

„Analizăm de ceva vreme potenţiala listare a companiei la Bursa de Valori Bucureşti şi sunt convins că în acest moment suntem pregătiţi pentru acest pas. Începând cu anul 2019, am demarat un proces investiţional complex în cadrul companie vizând dezvoltarea tuturor liniilor de business ale Grup Şerban Holding. Investiţiile sunt axate pe creşterea producţiei legumicole, mărirea capacităţilor de depozitare, extinderea suprafeţelor pentru ferma avicolă şi sporirea capacităţii de producţie a produselor de panificaţie. Astfel, prin listarea la Bursă ne dorim să aducem alături de noi investitori care să ne sprijine în accelerarea şi finalizarea acestor investiţii“, spune Nicolae Şerban.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO