Burse - Fonduri mutuale

Hidroelectrica cere aprobarea acţionarilor ca să depună oferta finală pentru achiziţia activelor CEZ din Română, singură sau în consorţiu

Hidroelectrica cere aprobarea acţionarilor ca să...

Autor: Liviu Popescu

12.03.2020, 11:19 453

Hidroelectrica, cel mai mare producător de energie electrică şi cea mai profitabilă companie de stat din România, convoacă acţionarii pe 14 aprilie, adică statul român prin Ministerul Economiei, Energiei (80%) şi Fondul Proprietatea (20%) pentru a aproba mai multe aspecte cu privire la posibila achiziţie a unor active ale cehilor de la CEZ.

“Aprobarea întocmirii şi depunerii unei oferte angajante a Hidroelectrica, singura pentru întreg perimetrul tranzacţiei sau în consorţoiu, la termenul solicitat CEZ în cadrul procesului de vânzare (M&A) a grupului  CEZ în România, condiţionată de aprobarea ulterioară a acesteia de către Adunarea Generală a Acţionarilor”, se arată în convocatorul Hidroelectrica.

“Aprobarea contractării unui credit pentru achiziţii de participaţii în vederea diversificării portofoliului Hidroelectrica, credit care va putea fi utilizat în lei şi/sau valută”, este al doilea punct pe ordinea de zi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO