Burse - Fonduri mutuale

Holde Agri Invest a atras 5 mil. euro de la investitori într-o primă rundă de finanţare

Finanţe personale

Eugen Voicu, membru al consiliului de administraţie al Holde Agri Invest şi acţionar fondator al Certinvest

Eugen Voicu, membru al consiliului de administraţie al Holde Agri Invest şi acţionar fondator al Certinvest

Autor: Tibi Oprea

23.09.2019, 07:53 1116

Compania se pregăteşte pentru a doua rundă de finanţare, care va fi urmată de listarea acţiunilor pe piaţa AeRO de la Bursă.

Holde Agri Invest, companie cu capital românesc ce operează terenuri agricole, a închis cu succes prima rundă de finanţare şi a atras 5 mil. euro, atât de la investitori români cunoscuţi, cât şi de la investitori instituţionali, bani care vor fi folosiţi pentru extinderea suprafeţei agricole, achiziţionarea de utilaje agricole şi dezvoltarea echipei, potrivit datelor furnizate de companie pentru ZF.

„Scopul nostru este să transferăm principiile de business pe care le testăm şi rafinăm de atâţia ani, în agricultură. Astfel, am reunit în cadrul Holde o echipă de profesionişti cu experienţă ce au trasat o strategie inovatoare care propune investitorilor locali o oportunitate unică de a-şi diversifica portofoliul“, spune Eugen Voicu, membru al consiliului de administraţie al Holde Agri Invest şi acţionar fondator al Certinvest, care este şi unul dintre investitorii Holde.

„Sprijinul pe care Holde l-a primit de la investitorii şi oamenii de afaceri români renumiţi demonstrează că agricultura poate fi o destinaţie profitabilă, iar modelul de afaceri pe care l-am creat are toate ingredientele potrivite pentru succes“, mai spune el.

Printre investitori se numără Cristian Pop (fondator Animax), Andrei Creţu & Iulian Cîrciumaru (fondatorii 7Card), Daniela Nemoianu (fost partener KPMG), Angelica Rapotan (fondatorul Arabesque), Dan Manolescu (fost secretar de stat în guvernul Ponta), Eugen Voicu (fondator Certinvest).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO