Burse - Fonduri mutuale

Holde Agri Invest: Liviu Zăgan a primit încă patru ani în funcţia de CEO şi Iulian Cîrciumaru încă un mandat de patru ani ca Preşedinte CA

Holde Agri Invest: Liviu Zăgan a primit încă patru ani...

Autor: Tibi Oprea

21.12.2022, 13:51 337

Consiliul de Administraţie al Holde Agri Invest (simbol bursier HAI), companie românească ce exploatează terenuri agricole listată la Bursa de Valori Bucureşti, le-a acordat încă un mandat de patru ani lui Liviu Zăgan în funcţia de director general şi lui Iulian Cîrciumaru în funcţia de Preşedinte CA, potrivit unui raport publicat la BVB.

Consiliul a aprobat totodată remuneraţia fixă lunară netă în cuantum de 12.000 de lei pentru funcţia de director general.

Holde Agri Invest a raportat venituri de 86,5 milioane de lei în lunile ianuarie-septembrie 2022, în creştere cu 84% faţă de aceeaşi perioadă din 2021, în timp ce societatea a exploatat o suprafaţă totală de 12.300 de hectare, plus 45%. Rezultatul net consolidat a ajuns la 430.400 de lei, de la 2,6 mil. lei în anul anterior, reprezentând un declin de 84%, conform raportului financiar trimestrial publicat la BVB.

Compania are o capitalizare de 145 mil. lei şi este deţinută în proporţie de 16,3% de S. SevenX Ventures şi în proporţie de 10,75% de Vertical Seven Group, vehicule de investiţii controlate de investitorii Leonard Leca, Andrei Creţu şi Iulian Cîrciumaru. Acţiunile HAI înregistrează o scădere de 9,9% de la începutul anului, pe fondul unor tranzacţii de 26,4 mil. lei, arată datele BVB.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO