Burse - Fonduri mutuale

Impact accelerează cu 7 mil. euro construirea de locuinţe în Greenfield

Omul de afaceri Gheorghe Iaciu este principalul acţionar cu 49% din acţiunile Impact

Omul de afaceri Gheorghe Iaciu este principalul acţionar cu 49% din acţiunile Impact

Autor: Roxana Pricop

24.08.2015, 00:05 997

Dezvoltatorul imobiliar Impact Developer & Contractor (IMP), controlat de omul de afaceri Gheorghe Iaciu, a încheiat un contract de antrepriză generală în valoare de aproape 7,6 milioane de euro cu firma Das SRL pentru construirea a nouă imobile de locuit, amplasate în complexul Greenfield 2 din nordul Capitalei, cartierul Salcâmilor. Imobilele vor avea cinci etaje, plus parter, potrivit unui anunţ al companiei publicat pe site-ul bursei de la Bucureşti.

La începutul lunii august, Impact a mai semnat un contract de construirea de locuinţe în valoare de 3 mil. euro în complexul Greenfield cu firma Devbon SRL.

În primul semestru al acestui an, compania a vândut 188 de case şi apartamente, de peste trei ori mai mult faţă de perioada similară a anului trecut, încasând venituri de aproape 50 mil. lei. Din totalul locuin­ţelor vân­dute, 174 de apar­ta­mente au fost vândute în car­tierul Gre­en­field, iar 14 case au fost vân­dute în provin­cie (Ora­dea, Plo­ieşti şi Con­stanţa).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO