Burse - Fonduri mutuale

„În familie“. Tânărul de 27 ani din boardul Nuclearelectrica, în afaceri cu preşedintele Hidroelectrica şi Gelu Diaconu, fost şef al ANAF

„În familie“. Tânărul de 27 ani din boardul...

Autor: Liviu Popescu

30.06.2017, 00:04 1432

Anton Cristian Romulus, 27 de ani, numit în aprilie de stat în consiliul de administraţie al Nuclearelectrica (SNN), singurul producător de energie nucleară din România, este acţionar cu 50% la compania de consultanţă pentru afaceri şi management Globetrotter Inter­national.

Restul participaţiei, de 50%, este de­ţinut de Ioana Andreea Lambru, 32 de ani, preşedinte al boardului Hi­dro­electrica, cel mai mare producător de energie electrică din România, potrivit datelor de la Registrul Co­merţului şi din cea mai recentă declaraţie a lui Anton, publicată recent pe site-ul Nuclear­electrica.

Globetrotter International figu­rează la mfinante.ro cu afaceri de 260.000 de lei anul trecut şi profit de 68.000 de lei cu doar un singur angajat. Datele pentru anul 2015 nu sunt dis­ponibile întrucât pe site-ul mfinante.ro se menţionează: declaraţie pe proprie răspundere ca entitatea nu a desfăşurat activitate de la data înfiinţării şi până la 31 decembrie 2015. Compania este înregistrată din august 2014.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO