Burse - Fonduri mutuale

În plină criză, compania care adminstrează restaurantele KFC, Pizza Hut şi Taco Bell din România rămâne fără director general. Georgios Argentopoulos pleacă de la conducerea Sphera Group

În plină criză, compania care adminstrează...

Autor: Liviu Popescu

24.04.2020, 13:37 26116

Sphera Group (SFG), administratorul restaurantelor KFC, Pizza Hut şi Taco Bell, a anunţat că Georgios Argentopoulos s-a retras din funcţia de director general, decizia fiind de comun acord.

“Traversăm o perioadă fără precedent pe fondul pandemiei de COVID-19, care afectează vieţile personale ale fiecăruia dintre noi în multe feluri. În aceste momente, cu toţii trebuie să luăm decizii dificile, care cred că ar trebui să fie determinate mai ales de valori fundamentale precum sănătatea, şi susţinerea şi aproprierea de familiile noastre”, spune Georgios Argentopoulos.

Consiliul de Administraţie al Sphera Franchise Group va începe procedurile de numire a unei persoane care să preia responsabilităţile şi îndatoririle necesare poziţiei de CEO. Argentopoulos va rămâne membru şi Preşedinte al Consiliului de Administraţie al Sphera până la data de 28 mai 2020.

Sphera are 600 mil. lei capitalizarea iar de începutul anului 2020 are minus 18%.

Citiţi AICI Ziarul Financiar ediţia de LUNI

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO