Burse - Fonduri mutuale

În România sunt 140 de companii cu vânzări între 100 şi 200 mil. euro. „De aici vor veni cele mai multe listări la Bursă.“

Laurenţiu Ciocîrlan, şeful diviziei de investiţii a Raiffeisen Bank

Laurenţiu Ciocîrlan, şeful diviziei de investiţii a Raiffeisen Bank

Autor: Dan Grigore Ivan

26.09.2017, 00:08 989

Pe listă sunt prezente şi Bitdefender, despre care ZF a scris că există o intenţie de listare, dacă nu găseşte un investitor financiar, dar şi companii care au mai fost în ringul de tranzacţionare al BVB, Flanco sau Terapia.

Circa 140 de companii româneşti au afaceri cuprinse între 100 şi 200 de milioane de euro, bazinul principal din care ar putea să provină următoarele listări la Bursa de Valori Bucureşti, consideră bancherul de investiţii Laurenţiu Ciocîrlan, şeful diviziei de investiţii a Raiffeisen Bank, intermediar care a bifat cele mai mari listări la BVB.

„Cred că cel mai numeros segment de candidaţi la listare este cel al companiilor care au vânzări între 100 şi 200 milioane euro. De acolo vor veni cele mai multe listări“, spune Ciocîrlan într-un interviu pentru ZF. Dintre acestea, 10% sunt companii antreprenoriale româneşti, potrivit datelor de la Registrul Comerţului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO