Încă o ofertă publică de cumpărare la Comnord: Sorin Creţeanu vrea şi restul de 3,46% din acţiuni

23 iul 2018 Autor: Dan Grigore Ivan

Sorin Creţeanu, acţionarul majoritar al Comnord Bucureşti (COSC), intenţionează să achiziţioneze 1,385 mil. acţiuni Comnord, echivalentul a 3,46% din capitalul social, printr-o ofertă publică care îl poate face singurul acţionar al companiei, el având o deţinere în prezent de peste 96,5%. Oferta este intermediată de Prime Transaction şi se va desfăşura între 25 iulie şi 7 august.

Preţul per acţiune este de 1,85 lei. Sorin Creţeanu şi-a crescut deţinerea în cadrul Comnord în urma mai multor astfel de oferte. 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 23.07.2018

 
Cuvinte cheie:
ofertă publică de cumpărare
, bursa
, Comnord
, Sorin Creţeanu
, acţiuni
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide