Indicele BET a scăzut cu 0,16% miercuri

joi, 00:00 Autori: Dan Grigore Ivan , Liviu Popescu

Indicele BET, referinţa bursei bucureştene, a scăzut ieri cu 0,16%, pe fondul unui rulaj de 26,96 milioane lei, în timp ce media europeană de ieri a fost reprezentată de o apreciere de 0,24%. Din cei 13 constituenţi ai indicelui BET, şase au fost în teritoriul pozitiv, cinci au afişat scăderi, iar doi au figurat cu aceeaşi valoare ca în şedinţa de tranzacţionare predecentă.

Cea mai mare scădere de ieri a fost consemnată de Transelectrica (TEL), după o depreciere de 1,98%. Pe locul secund la acest capitol s-a clasat producătorul naţional de gaze naturale Romgaz Mediaş (SNG), cu o scădere de 1,38%.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 13.09.2018

 
Cuvinte cheie:
Indicele BET
, apreciere
, reprezentare
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide