Burse - Fonduri mutuale

Şi din insolvenţă investitorii pot face bani la Bursă: Din 4 martie încoace, adică de când au revenit la tranzacţionare, acţiunile Romcab Târgu-Mureş au urcat cu 100%. Luni, acţiunile MCAB au crescut cu 14,7% pentru a doua sesiune consecutiv

Şi din insolvenţă investitorii pot face bani la...

Autor: Tibi Oprea

16.03.2021, 00:05 1307

Acţiunile producătorului de cabluri cu fibră optică Romcab Târgu-Mureş (simbol bursier MCAB) au înregistrat din 4 martie 2021 încoace, adică de când au revenit la tranzacţionare după o pauză de patru ani, un raliu de aproape 100%, ceea ce înseamnă că în doar opt şedinţe şi-au dublat valoarea, po­trivit calculelor reali­zate de ZF pe baza datelor de la BVB.

Acţiunile MCAB se apreciau luni la ora redactării acestei ştiri cu 14,7% pentru a doua şedinţă la rând, investitorii realizând tranzacţii în valoare de 424.000 de lei.

Spre comparaţie, ultimul preţ înregistrat înainte ca emitentul să fie suspendat de la tranzacţionare pe fondul intrării în insolvenţă, respectiv pe 17 februarie 2017, a fost de 1,88 de lei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO