Burse - Fonduri mutuale

Intercapital Invest, selectata pentru a intermedia listarea BVB

13.04.2010, 18:46 23

Intercapital Invest va intermedia listarea actiunilor Bursei deValori (BVB) pe piata de la Bucuresti, firma de brokeraj castigandlicitatia la care au participat opt companii.

"Intercapital Invest a fost selectata pentru a intermedialistarea BVB. In total, Bursa a primit opt oferte de laintermediarii interesati, din cele 13 caiete de sarcini cumparate",a declarat marti agentiei Mediafax presedintele Consiliului deAdministratie al BVB, Stere Farmache.

"Este un proiect foarte important pentru noi, de aceea am facuto oferta foarte buna", a declarat pentru ZF Razvan Pasol,presedintele Intercapital Invest, fara a oferi alte detalii.Listarea Bursei se va face fara o oferta publica de actiuni,aceasta urmand sa aiba loc prin simpla intocmire a unui prospectpentru admitere la tranzactionare. Procesul de listare ar puteadura trei luni.

Intercapital Invest a fost si prima societate de brokeraj care acumparat caietul de sarcini pentru intermedierea listari. Termenullimita pentru depunerea ofertelor a fost vineri, 9 aprilie.

Bursa are un capital social de 76,74 milioane de lei divizat in7,67 milioane de actiuni cu valoarea nominala de 10 lei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO