Burse - Fonduri mutuale

Intercapital spune că va aduce o companie la tranzacţionare pe ATS chiar anul acesta

Răzvan Paşol, directorul general al Intercapital Invest. Foto: Silviu Matei

Răzvan Paşol, directorul general al Intercapital Invest. Foto: Silviu Matei

Autor: Ioana Tudor

26.09.2014, 00:07 707

Societatea de servicii de investiţii financiare Intercapital Invest poartă discuţii cu mai multe companii pentru posibile listări pe bursa de la Bucureşti, iar una dintre aceste firme ar putea intra la tranzacţionare pe sistemul alternativ de tranzacţionare (ATS) chiar anul acesta.

Bursa va relansa până la finele anului sistemul alternativ de tranzacţionare ca platformă de finanţare pentru start-up-uri, sub numele AeRO, iar firmele care vor să intre la tranzacţionare pe ATS vor avea nevoie de consultanţi autorizaţi de BVB. Consultanţii vor putea fi brokeri, case de avocatură sau auditori. „Avem discuţii cu câteva companii pentru posibile listări poate chiar pe această piaţă ATS. Dacă lucrurile merg bine, sperăm să aducem chiar noi o companie până la sfârşitul anului pe sistemul alternativ de tranzacţionare“, a afirmat Răzvan Paşol, directorul general al Intercapital Invest, într-un interviu acordat ZF.

Firma de brokeraj se află în clasamentul celor mai mari 20 de brokeri de la bursă, pe poziţia a 14-a, cu rulaje de 187,4 milioane de lei intermediate în primele opt luni ale anului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO