Burse - Fonduri mutuale

Întrebările bursei în sezonul toamnă-iarnă. Îşi revin acţiunile Digi din picaj? Ce va face Nuclearelectrica în iarna care se anunţă geroasă?

Toma Petcu, ministrul energiei

Toma Petcu, ministrul energiei

Autor: Liviu Popescu

27.09.2017, 00:08 2234

♦ Acţiunile Digi se tranzacţionau ieri la 38 de lei, în scădere cu 8% faţă de prima şedinţă de tranzacţionare de la BVB din 16 mai ♦ Chiar dacă a fost inclus în indicele reprezentativ, Digi este în scădere ca urmare a suspiciunilor DNA ♦ Rezultatele Nuclearelectrica au beneficiat de contextul din T1/2017, caracterizat de temperaturi scăzute ♦ Guvernul se aşteaptă la o iarnă şi mai geroasă.

Acţiunile Digi Communications (DIGI), companie listată în urma celei mai mari oferte de vânzare acţiuni (IPO) a unei firme private, se află pe o pantă descendentă din vară încoace, adică de la anunţul anchetei DNA şi suspiciunile procurorilor cu privire la foşti administratori ai companiei, dar chiar şi cu privire la directorul general Serghei Bulgac. Iar tendinţa de scădere a preţului acţiunilor ar putea continua, consideră analiştii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO