Întrebările bursei în sezonul toamnă-iarnă. Îşi revin acţiunile Digi din picaj? Ce va face Nuclearelectrica în iarna care se anunţă geroasă?

27 sep 2017 Autor: Liviu Popescu

♦ Acţiunile Digi se tranzacţionau ieri la 38 de lei, în scădere cu 8% faţă de prima şedinţă de tranzacţionare de la BVB din 16 mai ♦ Chiar dacă a fost inclus în indicele reprezentativ, Digi este în scădere ca urmare a suspiciunilor DNA ♦ Rezultatele Nuclearelectrica au beneficiat de contextul din T1/2017, caracterizat de temperaturi scăzute ♦ Guvernul se aşteaptă la o iarnă şi mai geroasă.

Acţiunile Digi Communications (DIGI), companie listată în urma celei mai mari oferte de vânzare acţiuni (IPO) a unei firme private, se află pe o pantă descendentă din vară încoace, adică de la anunţul anchetei DNA şi suspiciunile procurorilor cu privire la foşti administratori ai companiei, dar chiar şi cu privire la directorul general Serghei Bulgac. Iar tendinţa de scădere a preţului acţiunilor ar putea continua, consideră analiştii.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 27.09.2017

 
Cuvinte cheie:
iarna
, actiuni
, nuclearelectrica
, anunt
, bursa
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide