Investeşte în propriile acţiuni: Banca Transilvania şi-a răscumpărat acţiuni de 17 milioane de lei în trei şedinţe

5 dec 2017 Autor: Roxana Rosu

Banca Transilvania (TLV), cel mai tranzacţionat emitent de la Bursa de Valori Bucureşti, a răscumpărat în perioada 27-29 noiembrie un număr de 1,66 milioane de acţiuni proprii, la un preţ total de 3,61 milioane lei, parte a programului de răscumpărare acţiuni proprii aprobat de acţionari.

Acţiunile au fost cumpărate la preţuri cuprinse între 2,15 lei şi 2,17 lei pe titlu. Banca Transilvania derulează în perioada 14 noiembrie-31 decembrie un proces de răscumpărare a maximum 15 milioane de acţiuni proprii. Intermediarul tranzacţiilor a fost BT Capital Partners.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 05.12.2017

 
Cuvinte cheie:
actiuni
, rascumparare
, banca transilvania
, investitie
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide