Burse - Fonduri mutuale

Investitori, pregătiţi-vă! 47 de companii listate ies vineri la tablă pe Bursă cu rezultatele pe T3. MedLife, Romgaz, Banca Transilvania, Transgaz, pe listă

Finanţe personale

Marcel Murgoci

Marcel Murgoci

Autor: Liviu Popescu

12.11.2020, 09:00 1562

47 de companii listate îşi vor raporta pe 13 noiembrie 2020 rezultatele financiare afe­rente T3/2020, implicit cele la nouă luni din acest, în ceea ce este probabil cel mai impor­tant sezon de raportări din 2020 în contextul în care investitorii vor putea calcula posibile dividende.

Din cele 47 companii, 7 sunt din structura in­dicelui principal BET, respectiv Alro, Digi, MedLife, Romgaz, Transgaz, Transelectrica, Banca Transilvania, iar 3 sunt SIF-uri: SIF Moldova, SIF Transilvania şi SIF Oltenia.

„Este clar că ne aşteaptă câteva zile pline, mai ales cea de vineri, probabil că unii emitenţi vor alege să publice datele financiare după închiderea şedinţei de tranzac­ţionare, ceea ce se va vedea abia săptămâna viitoare. Clar, zilele rămase din această săptămână vor fi marcate de aceste raportări financiare în funcţie de care investitorii vor lua deciziile ca atare“, spune Marcel Murgoci la emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO