Burse - Fonduri mutuale

Investitorii ING îşi pot verifica fondurile mutuale pe smartphone

Investitorii ING îşi pot verifica fondurile mutuale pe...

Autor: Roxana Pricop

19.11.2014, 00:04 1026

Societatea de administrare ING Investment Management a lansat aplicaţia mobilă Fonduri ING Investment Management prin care posesorii unui smartphone cu sistem de operare iOS sau Android au acces la informaţii despre evoluţia fondurilor mutuale distribuite de ING pe piaţa locală.

Aplicaţia permite analizarea evoluţiei fondurilor mutuale şi constituirea unor portofolii virtuale, analizate din perspectiva tipurilor de instrumente selectate (obliga­ţiuni, acţiuni sau fonduri mixte) şi a valutelor în care sunt denominate acestea.

Pe piaţa locală, administratorul distribuie un număr de 21 de fonduri mutuale internaţionale, denominate în euro şi dolari, cu plasamente pe bursa americană, obliga­ţiuni şi pe bursele europene, şi două fonduri mutuale cu investiţii locale - Romanian Equity şi Romanian Bond.

De asemenea, utilizatorii au acces la informaţii despre structura şi performanţa portofoliului alcătuit din fondurile administratorului, cât şi la buletinele lunare sau documentele - cheie destinate investitorilor.

„Trăim într-o lume dinamică, în care informaţia circulă cu viteze vertiginoase, iar device-urile mobile devin instrumente de nelipsit pentru tot mai mulţi dintre clienţii noştri finali“, a spus Horia Braun, director general al ING Investment Management România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO