Burse - Fonduri mutuale

Iulian Cîrciumaru, investitor la Bursă: Păstrez aproape 70% din valoarea portofoliului în cash, aştept rezultatele semestriale şi noi companii la Bursă

Emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi. Zilnic de la 9.30 pe zf.ro şi facebook/zf

Autor: Tibi Oprea

14.07.2020, 16:40 3481

„Eu ca investitor sper să vină cât mai multe companii pe piaţa de capital.“

Iulian Cîrciumaru, investitor pe piaţa de capital, spune că în acest moment o pondere destul de mare din portofoliul său este reprezentată de cash şi că aşteaptă oportunităţi de investiţii date de rezultatele financiare semestriale sau de noi viitoare listări.

„Foarte mulţi investitori aşteaptă rezultatele la semestru, respectiv al doilea trimestru. Urmează să vedem în ce măsură au fost afectate companiile listate de această criză. În ceea ce mă priveşte, cred că de la finalul lunii februarie mi-am lichidat destul de mult din portofoliul de pe piaţa locală. Sunt într-o perioadă în care aştept. Aproape 70% din întreaga valoare pe care o am alocată pe piaţa locală o păstrez în cash. Aştept să văd cum se vor aşeza lucrurile în perioada următoare. Mă aştept să apară în continuare volatilitate, să apară companii care sunt atractive şi care ajung la preţuri foarte bune. Din acest motiv am tranzacţionat destul de puţin în această perioadă. Mai degrabă am aşteptat oportunităţi de achiziţii“, spune Iulian Cîrciumaru. În privinţa rezultatelor semestriale, Iulian Cîr­ciumaru nu se aşteaptă la scăderi semnifi­cative ale preţurilor acţiunilor ulterior rapor­tării. 

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO