Burse - Fonduri mutuale

Iuliana Muşat de la Raiffeisen Bank pleacă din boardul Norofert şi lasă al doilea loc liber. Alexandru Cristescu şi Marius Alexe, numiţi membri non-executivi interimari până la AGA din 22 aprilie

Iuliana Muşat de la Raiffeisen Bank pleacă din boardul...

Autor: Tibi Oprea

22.03.2021, 12:15 1411

Producătorul de îngrăşăminte organice Norofert (simbol bursier NRF) a anunţat luni dimineaţă la Bursa de la Bucureşti că Iuliana Muşat, director de investiţii la Raiffeisen Bank din 2014 încoace, a decis să demisioneze din funcţia de membru al Consiliului de Administraţie al companiei, cu efect imediat, lăsând al doilea loc liber în board.

Iuliana Muşat, Investment Banking Senior Director în cadrul Raiffeisen Bank România, a fost aleasă membru independent al Consiliului de Administraţie, înlocuindu-l pe Cristian Logofătu, care a plecat de la Norofert la finalul lunii martie 2020.

Anterior, Zuzanna Kurek a demisionat din poziţie de membru non-executiv al Consiliului de Administraţie pe 19 martie.

Vlad Popescu, acţionar majoritar, CEO şi preşedinte CA i-a numit pentru cele două posturi vacante ca membri non-executivi interimari pe Alexandru Cristescu şi Marian Marius Alexe.

“Domnul Cristescu şi domnul Alexe au ocupat anterior funcţia de Consilieri ai CEO-ului Norofert S.A. Aceştia vor rămâne membri interimari ai Consiliului de Administraţie până când doi noi membri vor fi aleşi pentru restul mandatului în cadrul Adunării Generale a Acţionarilor programată în data de 22 aprilie 2021”, se arată într-un raport de la BVB.

Norofert are 207 mil. lei capitalizare şi este deţinută în proporţie de 38,7% de Vlad Popescu, în timp ce Ileana Popescu are 19% din acţiuni, iar 11,6% din capitalul social se află în conturile lui Marius Alexe.

De la începutul anului, acţiunile NRF înregistrează o creştere de 92,2%, pe fondul unor tranzacţii de 29,5 mil. lei, arată datele BVB.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO