Burse - Fonduri mutuale

Jurnal de bursă

Jurnal de bursă
25.07.2013, 21:07 215

Acţiunea zilei de ieri
 

Acţiunile transportatorului de energie Transelectrica Bucureşti (TEL) au fost ieri cele mai tranzacţionate de pe bursă, valoarea transferurilor cu aceste titluri ridicându-se la 3,8 mil. lei şi au vizat circa 0,4% din capitalul societăţii.

Acţiunile Transelectrica s-au corectat cu 0,4% şi au închis şedinţa la un preţ de 12,8 lei/titlu. Compania şi-a dublat profitul în primul trimestru, ajungând la 91,7 mil. lei după primele trei luni, în timp ce veniturile au crescut cu 4,3%.

 

Acţiuni de urmărit azi

  • Acţiunile Argus Constanţa (UARG), care a anunţat câştigarea unor contracte de vânzare a uleiului în valoare de peste 51 de milioane de lei (11,6 mil. euro).

  • Evoluţia acţiunilor Transgaz Mediaş (TGN), care a anunţat achiziţia de gaze naturale de la Romgaz în valoare de 139 de milioane de lei pentru consum tehnologic.

  • Acţiunile Vrancart Adjud (VNC), care a operat în sistemul bursei majorarea de capital cu acţiuni gratuite prin care a fost capitalizat profitul anului precedent.

Acest articol a apărut în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 26.07.2013

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO