Burse - Fonduri mutuale

Jurnal de bursă

Jurnal de bursă
04.08.2013, 20:37 147

Acţiunea săptămânii trecute
 

Acţiunile BRD, a doua bancă locală, au crescut cu 4,54% în ultima săptămână, pe fondul unor tranzacţii de 34,4 mil. lei, printre cele mai mari din acest an pentru titlurile băncii.

Evoluţia de pe bursă a venit pe fondul publicării rezultatelor financiare la şase luni. BRD a raportat, joi, un profit net de 62 milioane de lei, în creştere cu 58% faţă de perioada similară a lui 2012, în condiţiile scăderii cheltuielilor cu provizioanele pentru credite neperformante.

Acţiuni de urmărit azi

  • Acţiunile Condmag Braşov (COMI), care au crescut cu 5,9% săptămâna trecută, după ce compania a mai raportat un contract important încheiat cu Transgaz Mediaş (TGN).

  • Titlurile TMK Artrom Slatina (ART), care-şi publică marţi (6 august) rezultatele financiare semestriale. Săptămâna trecută, acţiunile ART au câştigat 8,9%.

  • Fondul Proprietatea (FP), care se apropie din nou de maximele atinse în aprilie şi mai, înainte de dividende. Vineri, acţiunile FP au închis la 0,659 lei.

Acest articol a apărut în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 05.08.2013

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO