Burse - Fonduri mutuale

Jurnal de bursă

Jurnal de bursă
08.10.2013, 20:43 192

Acţiunea zilei de ieri

Acţiunile Fondului Proprietatea au făcut ieri obiectul a două tranzacţii speciale în valoare totală de 11,5 milioane de lei, care au vizat 15,5 milioane de titluri. Transferurile s-au realizat la un preţ în coborâre cu 1,1%, de 0,745 lei/acţiune.

Pe piaţa principală s-au mai derulat tranzacţii cu 9,3 milioane de titluri Fondul Proprietatea în valoare de aproape 7 mil. lei, iar acţiunile au închis ziua cu 0,7% mai jos decât în şedinţa precedentă, la un preţ de 0,748 lei/unitate.

Acţiuni de urmărit azi

  • Acţiunile Cemacon (CEON) care şi-a publicat evoluţia afacerilor din primele nouă luni ale acestui an.  Vânzările au avansat în acest interval cu 34%.

  • Titlurile SIF Moldova (SIF2) care a înfiinţat societatea Asset Invest care se va ocupa de valorificarea pachetelor deţinute de SIF la societăţi în dificultate financiară.

  • Acţiunile Antibiotice Iaşi (ATB), după ce SIF Oltenia a cumpărat luni un pachet de 3,2 mil. acţiuni ale companiei farmaceutice.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 09.10.2013

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO