Burse - Fonduri mutuale

Jurnal de bursă

Jurnal de bursă
13.10.2013, 19:48 153

Acţiunea zilei de vineri
 

Acţiunile producătorului de blocuri ceramice Cemacon au urcat vineri cu 14,9% pe fondul unor rulaje de 94.900 de lei prin intermediul cărora s-au transferat 2,15 milioane de acţiuni, peste 0,8% din capitalul societăţii.

La închiderea şedinţei în piaţă mai exista cerere pentru peste un milion de titluri Cemacon şi niciun ordin de vânzare în intervalul maxim de variaţie admis pe parcursul zilei. Evoluţia vine după ce principalii trei acţionari ai companiei au anunţat că vor adopta o politică comună în ceea ce priveşte societatea.
 

Acţiuni de urmărit azi

  • Acţiunile Fondului Proprietatea (FP), care au continuat să genereze cel mai mare interes din partea investitorilor după anunţul privind oferta de răscumpărare ce va fi derulată de fond la un preţ de un leu/titlu.

  • Titlurile Altur Slatina (ALT), care au crescut cu 8,4% vineri după ce acţionarii au votat planul de răscumpărare de acţiuni.

  • Acţiunile SIF Oltenia (SIF5), după ce unii insideri din cadrul societăţii au cumpărat joi 15.000 de titluri. Acţiunile SIF Oltenia au pierdut vineri 0,6% din valoare.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 14.10.2013

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO