Burse - Fonduri mutuale

Jurnal de bursă

Jurnal de bursă
16.10.2013, 21:00 268

Acţiunea zilei de ieri

Acţiunile Impact Bucureşti (IMP) au făcut ieri obiectul unor tranzacţii în valoare de 1,2 mil. lei, prin care s-au transferat peste 5,6 milioane de titluri. Preţul de închidere a fost acelaşi cu cel din şedinţa precedentă, de 0,22 lei/unitate şi cu preţul oferit de Gheorghe Iaciu în oferta publică pe care o derulează în prezent la companie.

În ultimele două zile Iaciu a cumpărat de pe bursă 5,66 mil.  acţiuni Impact la un preţ foarte apropiat de cel din ofertă. De la începutul anului titlurile Impact au urcat pe bursă cu 91,3%.
 

Acţiuni de urmărit azi

  • Acţiunile Biofarm Bucureşti, unde SIF Moldova a solicitat introducerea pe ordinea de zi a AGA de luna viitoare a unor noi puncte privind strategia companiei şi gestionarea activităţii.

  • Titlurile Fondului Proprietatea (FP), care au atins un nou maxim istoric, de 0,7895 lei/unitate după ce au crescut ieri cu încă 1,2%.

  • Acţiunile Bursei de la Bucureşti (BVB) în urma eşecului ofertei de listare a Adeplast pe bursă. Titlurile au închis ieri pe minus cu 1,8%.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 17.10.2013

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO